Csigabica Fotós

Galériák

Itt találod meg az általam készített képek egy részet, melyek természetesen csak ízelítők a repertoáromból.

Lifestyle fotózás

Ha nem előre beállított képekre vágysz, szereted a természet közelséget, a mókázást, nevetést, neked találták ki ezt a fotózást. A szabadban észre sem veszitek, hogy fotózom, csak a felszabadult, meghitt pillanatra fogsz emlékezni.

Társkereső fotózás

                    Szingli vagy és Társat keresel?

Társat keresel a társkeresőn és nincs egy jó fotód?

Tinder, Diplomás társkereső, Randivonal, Facebook társkereső, Flirt, Viszony, Elite-Date…   bármelyiken is próbálkozol, hogy megtaláld a Párod, kell egy jó fotó, erre pedig én vagyok a Te embered.

 

 

Jegyes fotózás

Az eljegyzés, a házasság előszobája. 

Egy kapcsolat megpecsételése, a másik ember hosszútávra tervezett elfogadásának a jele az eljegyzés.

Ez egy nagyon meghitt, bensőséges pillanat melynek megörökítése felejthetetlen emlékeket hozhat vissza a későbbiekben. Pár éve ezt a jegyes fotózással teszik meg a fiatalokat, mely elöljárója lehet a majdani esküvői fotózásnak.

Kismama fotózás

Kismamának lenni élmény, melyet érdemes megörökíteni. A gömbölyödő pocak, egy szép ruhába elrejtve, esztétikus látványt nyújt annak is, aki nem igazán elégedett magával. Keress bátran és segítek neked, hogy jó legyen visszaemlékezni erre a csodás időszakra.

Újszülött fotózás

Az újszülött fotózás az egyik legérzékenyebb és a legnagyobb bizalmat kiérdemlő fényképészet. Pici babádat rábízni valakire, hogy megörökítse számodra és az utókornak, nem könnyű egy anyukának. Újszülött fotózásra a legideálisabb az 5-14 nap közötti időszak. A babák ilyenkor még nagyon sokat alszanak, nem kell attól félned, hogy megviseli őket vagy téged a  nálam töltött pár óra.

Ezek a képek, életre szóló, maradandó emlékek lesznek.

Portré fotózás

Portré fotózás nálam történhet műteremben vagy jó idő esetén szabadtéren. Ez utóbbi talán felszabadultabb, mókásabb. Lehet hivatalos, de lehet, nem kamerába néző, nem feltétlen beállított kép is. Te döntesz, milyen portrét szeretnél viszontlátni, illetve hova szeretnéd felhasználni.

Polgári esküvő fotózás

Polgári esküvő, vagy egy fontos rendezvény, családi esemény, életünk egyik legfontosabb, megismételhetetlen része. Fontos, hogy megbízható szakemberre bízd ennek megörökítését.