Csigabica Fotós

Fotózás, ahogy én gondolom

Dél-Pest környékén lakom, de bárhol szívesen vállalom a fotózást, a távolság nem akadály.

Régóta érdekelt a fotózás művészete, már gyerekkoromban is szívesen kattintgattam. Az igazi áttörést azonban a vírus időszaka hozta meg. Olyan elfoglaltságot kerestem, amit egyedül is űzhetek. Így vettem meg az első komolyabb gépet, kezdtem tanulni. Ez idő alatt elveszítettem a munkám, így már a megélhetésemre is gondolnom kellett.

Hobbi és munka, lehet-e egy szakma? A válaszom, igen lehet, én megtaláltam.

Ha szeretnél magadról csináltatni, és szívesen eltöltenél velem egy vidám, eseménydús órát vagy akár többet is, keress bátran.

Szabadtéren, általad választott helyszínen vagy stúdióban, komolyan vagy bohókásan, a döntés a te kezedben van, én segítek és fotózok. Az eredmény magáért fog beszélni.

Fotózási információk menüpontban megtalálod milyen fotózásra tudsz jönni hozzám, részleteket egyeztetjük és onnan már neked semmi dolgod.

Lifestyle fotózás

Ha nem előre beállított képekre vágysz, szereted a természet közelséget, a mókázást, nevetést, neked találták ki ezt a fotózást. A szabadban észre sem veszitek, hogy fotózom, csak a felszabadult, meghitt pillanatra fogsz emlékezni.

Társkereső fotózás

                                                                         Amennyiben Te is társkeresőn keresed a párod, szükséged lehet pár jó minőségű, beszédes képre.

Ha nem szereted az előre beállított képeket, viszont szereted a természet közelséget,  észre sem veszed, hogy fotózlak, csak a felszabadult pillanatra fogsz emlékezni.

Jegyes fotózás

Az eljegyzés, a házasság előszobája. 

Egy kapcsolat megpecsételése, a másik ember hosszútávra tervezett elfogadásának a jele az eljegyzés.

Ez egy nagyon meghitt, bensőséges pillanat melynek megörökítése felejthetetlen emlékeket hozhat vissza a későbbiekben. Pár éve ezt jegyes fotózással teszik meg a fiatalok, mely elöljárója lehet a majdani esküvői fotózásnak.

Kismama fotózás

Kismamának lenni élmény, melyet érdemes megörökíteni. A gömbölyödő pocak, egy szép ruhába elrejtve, esztétikus látványt nyújt annak is, aki nem igazán elégedett magával. Keress bátran és segítek neked, hogy jó legyen visszaemlékezni erre a csodás időszakra.

Polgári esküvő, rendezvény fotózás

Esküvő vagy egy fontos rendezvény, életünk egyik legfontosabb, megismételhetetlen eseménye. Fontos, hogy megbízható szakemberre bízd ennek megörökítését.

Újszülött fotózás

Az újszülött fotózás az egyik legérzékenyebb és a legnagyobb bizalmat kiérdemlő fényképészet. Pici babádat rábízni valakire, hogy megörökítse számodra és az utókornak, nem könnyű egy anyukának. Újszülött fotózásra a legideálisabb az 5-14 nap közötti időszak. A babák ilyenkor még nagyon sokat alszanak, nem kell attól félned, hogy megviseli őket vagy téged a  nálam töltött pár óra.

Ezek a képek, életre szóló, maradandó emlékek lesznek.

Portré fotózás

Portré fotózás nálam történhet műteremben vagy jó idő esetén szabadtéren. Ez utóbbi talán felszabadultabb, mókásabb. Lehet hivatalos, de lehet, nem kamerába néző, nem feltétlen beállított kép is. Te döntesz, milyen portrét szeretnél viszontlátni, illetve hova szeretnéd felhasználni.